Tidligere FCM-profil blev matchvinder i svensk derby

Den tidligere FC Midtjylland-profil Gustav Wikheim scorede kampens enlige mål, da Djurgården IF slog Hammerby IF i en regulær topkamp.

Djurgården IF tog i dag imod Hammerby IF i Allsvenskan, hvor hjemmeholdet trak det længste strå med en 1-0 sejr.

Kampens enlige mål blev scoret af en tidligere FC Midtjylland-profil, der nettede efter 68 minutter.

Danskerklub snublede mod svensk bundhold

Her var Gustav Wikheim nemlig på pletten – blot tre minutter efter sin indskiftning for Djurgården IF.

Med dagens resultat lister hjemmeholdet op på en foreløbig førsteplads i Allsvenskan, mens Hammerby IF ligger nummer fire.

Gustav Wikheim har mest af alt været indskifter for Djurgården IF, siden han kom til klubben fra Al-Fateh i januar.

Det var den 29-årige nordmands første scoring for Djurgården IF.

Danske Bjørn Paulsen og Jeppe Andersen kom på banen for Hammerby IF, da der manglede ti minutter af kampen. De kunne dog ikke forhindre Djurgården IF snuppe alle tre point.