Målmandsfejl førte til nederlag for FC Nordsjælland

FC Nordsjælland måtte se sig slået af hollandske Twente, efter Andreas Hansen koksede i kampens indledning.

FC Nordsjælland, FCN-Twente, FCN, Superligaen.

FC Nordsjælland tog sig fint ud i det hollandske, hvor søndagens modstander lød på FC Twente.

Det var hollændernes første træningskamp i denne opstart, men fjerdepladsen fra den forgangne sæson i Eredivisie snuppede alligevel en 1-0-sejr over den danske talentfabrik.

Kampens enlige mål faldt allerede efter fem minutter, hvor Andreas Hansen mellem FCN-stængerne ikke tog sig for godt ud.

Efter en høj bold frem mod FCN-feltet, tog den danske keeper sig lidt af en skovtur.

I et forsøg på at komme først på bolden og formentlig gribe den, måtte Andreas Hansen undervejs indse, at han var kommet for langt ud og ikke længere måtte tage med hænder.

I stedet for at heade bolden væk, forsøgte han sig med en febrilsk brysttæmning. Bolden dumpede efterfølgende ned for fødderne af en årvågen og velplaceret Twente-spiller, der med en flot firsttimer sparkede bolden i mål lidt udenfor feltkanten.

FCN-boss spår Nordsjælland-talent stor fremtid ovenpå skifte til Premier League

FC Nordsjælland spillede ellers lige op med hollænderne resten af kampen, men efter to gange 45 minutter viste måltavlen fortsat 1-0 til hjemmeholdet.