3F Superligaen

FCN-boss spår Nordsjælland-talent stor fremtid ovenpå skifte til Premier League

Sportsdirektør i FC Nordsjælland, Mikkel Hemmersam, mener, at man stadig kan vente sig meget mere af Adingra i fremtiden.

FC Nordsjællands Simon Adingra og OBs Ayo Simon Okosun under superligakampen mellem FC Nordsjælland og OB på Right to Dream Park i Farum, søndag den 8. maj 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Det blev fredag aften officielt, at Simon Adingra er fortid i FC Nordsjælland, da ivorianeren i næste sæson skal spille Premier League i Brighton Hove & Albion.

Og selvom nordsjællænderne kommer til at mangle talentet i fremtiden, glæder FC Nordsjællands sportsdirektør, Mikkel Hemmersam, sig alligevel til at se, hvad Adingra kan drive det til i fremtiden.

– Det har været givende at følge Simons udvikling og se, hvordan han hver dag er vokset som spiller og som menneske – og ikke mindst, hvordan han har rejst sig, hver gang der har været bump på vejen, siger Hemmersam og fortsætter.

– Han har arbejdet hårdt, vist mental styrke og altid haft et målrettet og positivt mindset. Han fortjener at tage det næste skridt, og der er stadig meget mere potentiale i ham, siger han til klubbens hjemmeside.

Selvom Hemmersam ser på skiftet med stor glæde, efterlader skiftet også et stort hul i truppen, som han håber nogle af de yngre spillere i truppen kan udfylde.

– Simon har været en profil for os i den seneste sæson, og vi kommer til at savne ham både på banen og i omklædningsrummet. Det betyder, at de næste i rækken skal træde frem og vise, at de er så klar, som vi tror på, at de er, siger han og fortsætter.

Officielt: FC Nordsjælland sender talent til Premier League i stor handel

– Der er rigtig meget potentiale i truppen, og Simon har på kort tid vist vejen – nu glæder vi os til at følge ham ude i Europa på et nyt eventyr. Vi ønsker ham al mulig held og lykke på rejsen, afslutter Hemmersam.

FC Nordsjælland hiver angiveligt i omegnen af 60 millioner kroner hjem på aftalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P