2 min læsningAGF sejrede i Brøndby: Debut til ny AGF’er og ungt talent med fra start for Brøndby

AGF og Brøndby fik lørdag set hinanden an, inden de tager hul på Superligaen mod hinanden om to uger.

2 min læsning
AGF, Brøndby, AGF-BIF, testkamp, Mads Emil Madsen, Superligaen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby og AGF har begge nok at se til i denne opstart forud for den kommende sæson i Superligaen, efter de begge sluttede af med en stribe af skuffende præstationer – AGF’s stime på 14 kampe uden sejr dog klart værst.

Lørdag testede de så hinanden af i en klassisk træningskamp, der bød på tre halvlege af 40 minutter og et hav af forskellige formationer og udskiftninger. Her var det AGF, der trak sig sejrrigt ud af opgøret med 2-1.

Brøndby havde fra kampens start valgt at give en plads til blot 16-årige Oscar Schwartau, mens AGF’s nyindkøb, Mads Emil Madsen, måtte vente med at komme i spil.

Da de første 40 minutter var færdigspillede, var det Brøndby, der kunne gå til pause med en føring. Her var det Brøndby-stopperen Sigurd Rosted, der efter et hjørnespark bragte klubben fra vestegnen i front.

Efter den første pause var det AGF, der tog over. Her fik Aarhus-klubbens første sommersigning, Tobias Mølgaard, bragt balance i regnskabet med sit første mål i AGF-trøjen. 1-1 efter cirka en times spil.

Få minutter senere bragte AGF sig i front, da nyindskiftede Eric Kahl gjorde det til 2-1 for gæsterne. Dette var også stillingen i kampens anden pause, inden tredje halvleg og de sidste 40 minutter blev fløjtet i gang.

Den tredje halvleg endte som en målløs affære, efter Brøndby pressede på og jagtede udligningen mod slutningen.

Tredje halvleg bød dog på en uofficiel debut, da AGF’s nyindkøb, Mads Emil Madsen, kom på banen for ‘de hviie’ efter at være blevet præsenteret i klubben fredag.

AGF’s nyindkøb: Det var dér, jeg bestemte mig

Efter at have sluttet sæsonen af med 14 kampe uden sejr, og dernæst have spillet uafgjort mod AaB for en uge siden i sommerens første testkamp, blev lørdagens test mod Brøndby altså første gang i 16 kampe, hvor AGF kun gå fra banen med en sejr – omend det var i en testkamp.

De to danske traditionsklubber kan nu se frem til endnu et opgør mod hinanden om 15 dage, når de tager hul på Superligaen med en kamp på Brøndby Stadion den 17. juli klokken 18.00.

Timeline

Notifications

Notifikationer