1 min læsningToronto FC henter endnu en italiener med landsholdserfaring

Toronto FC har hentet den aldrende midterforsvarer Domenico Criscito, der skifter til MLS fra Zenit Skt. Petersborg.

1 min læsning
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Tidligere på året bekendtgjorde den italienske landsholdspiller Lorenzo Insigne, at han fortsætter karrieren i USA, hvor Toronto FC har hentet den lille tekniker på en fri transfer.

Lorenzo Insigne, der havde en stor finger med i spillet i sidste års EM-triumf for Italien med to scoringer, bliver nu holdkammerat med en landsmand.

Der er tale om den 35-årige forsvarspiller Domenico Criscito, der skifter fra russiske Zenit Skt. Petersborg. Ligesom sin landsmand skifter Domenico Criscito til den canadiske klub på en fri transfer.

– Mimmo (Domenico Criscito, red.) er en spiller, som vil tilføre vores hold høj værdi qua hans erfaring. Han har spillet en masse vigtige kampe for klub og landshold i karrieren, og han har været anfører i Genoa. Vi er glade for, at han kommer til vores klub, siger Toronto-præsident Bill Manning til klubbens hjemmeside.

Domenico Criscito har spillet 274 kampe for Genoa, 224 kampe for Zenit Skt. Petersborg samt ni kampe for Juventus. Derudover står midtstopperen noteret for 26 italienske landskampe – senest i 2018, hvor Domenico Criscito spillede to minutter i en træningskamp mod Ukraine.

Toronto FC ligger i øjeblikket på 11. pladsen i MLS, hvor klubben har hentet 18 point i 16 kampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer