2 min læsningMedie: FCK tæt på stortalent

Tidligere fredag oplyste Randers FC, at kontrakten med det 16-årige stortalent var blevet ophævet på grund af en klausul. Nu mener BT at vide, at F.C. København er tæt på at hente angriberen.

2 min læsning
Alexander Simmelhack rygtes til F.C. København
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Man var ikke tilfredse i Randers FC over Alexander Simmelhacks ønske om at komme ud af sin kontrakt med klubben.

Sportsdirektør Søren Pedersen mente, at angriberen havde udnyttet den aftale, man havde lavet i forbindelse med kontrakten. Ophævelsen kan nu ende med at komme de danske mestre til gode, skriver BT.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Simmelhack kom til Randers fra Roskilde, og ifølge spillerens agent er det ønsket om at komme tættere på sin familie og venner, der gør, at han gerne ville ud af kontrakten med Randers FC. Roskilde ligger, som de fleste ved, tæt på København og dermed også F.C. København.

– Der er absolut ikke noget dramatik. Alexander har været glad for tiden i Randers, men han har savnet Sjælland, hvor han har mange gode kammerater og en familie, som han gerne vil hjem til. Der har ikke været nogen tilbud, der har lokket, men jeg tror da, at nogen vil ringe, sagde agent Michael Eriksen til BT.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Omvendt mener man i Randers FC, at Alexander Simmelhack havde det godt socialt i klubben, og derfor udtaler Søren Pedersen til klubbens hjemmeside, at der er tale om en udnyttelse af aftalen.

– Vi er utroligt skuffede over forløbet, da det aldrig har været ånden i aftalen, at der kunne skiftes af sportslige eller økonomiske hensyn, sagde sportsdirektøren blandt andet.

Randers skuffet over at miste angrebstalent

Alexander Simmelhack nåede trods sine blot 16 år at få debut for klubbens Superliga-hold i foråret. I alt har han optrådt på førsteholdet to gange. Du kan læse mere om kontraktophævelsen i artiklen herover.

Timeline

Notifications

Notifikationer