LaLiga

Medie: Barca nødt til at justere AC-kontrakt

FC Barcelona er i økonomiske vanskeligheder og må derfor nu angiveligt justere på den kontrakt, de har aftalt med Andreas Christensen, for at være indenfor Financial Fairplay-reglerne.

Andreas Christensen forventes at blive præsenteret i FC Barcelona i juli
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona har eftersigende lavet en aftale med Andreas Christensen. Men grundet klubbens problemer, er de nu angiveligt nødt til at justere den aftalte kontrakt. Det skriver mediet Sport.

Det gør den catalanske storklub for at undgå problemer med Financial Fairplay, der skulle gøre, at klubben lige nu ikke kan registrere den danske forsvarer, der har udløb i Chelsea FC.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Også aftalen med AC Milan-midtbanespilleren Franck Kessie, der som Andreas Christensen har kontraktudløb ved udgangen af måneden, forsøger man at ændre på, så han ligeså kan blive registreret i Spanien.

Medie: Barca har fundet Frenkie de Jong-erstatning i LaLiga til 20 millioner euro

FC Barcelona har endnu ikke officielt meldt ud, at man tilknytter de to spillere. Det forventes af mediet, at man melder de to spillere til klubben, efter den 30. juni, hvor det financielle år udløber, og FC Barcelona har adgang til flere midler. Både Andreas Christensen og Franck Kessie har sagt farvel i deres klubber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P