2 min læsningVerdens længstvarende partnerskab: DBU indgår ny aftale med boldsponsor

DBU og SELECT Sport har valgt at forlænge deres samarbejde, som allerede er verdens længstvarende partnerskab.

2 min læsning
Foto: Fodboldbilleder.dk

Den lille runde fodboldkugle, som man ikke kan undgå at se, når de danske landshold eller klubhold spiller i Danmark, er kommet for at blive.

DBU har nemlig valgt at forlænge deres historiske samarbejde med boldleverandøren fra SELECT Sport, så den nu løber frem til 2026. Det bekræfter DBU på deres hjemmeside onsdag.

Italienske medier: Danskerklub fra Serie A er nået til enighed med Thorsteinsson

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Samarbejdet har allerede varet i historie 71 år, hvilket gør aftalen til den længstvarende partnerskab. Og med fire ekstra år til det regnestykke, er det en glad Country Sales Manager hos SELECT Sport, Peter Frank, som sætter et par ord på aftalen.

– Vi er super glade og stolte over den historisk lange rejse, SELECT og DBU har været på, og det at vi nu kan se frem til at fejre endnu en milepæl sammen, når vi om fire år kan fejre 75 års jubilæum og stadigvæk være det længstvarende partnerskab inden for fodboldens verden, lyder det.

Rutineret superligatræner mangler én ting i Superligaen: Jeg savner at blive henført og henrykt!

Jakob Jensen, der er administrerende direktør i DBU, stemmer i det samme kor og glæder sig til det fortsatte arbejde.

– Aftalen med SELECT er en stor del af dansk fodboldhistorie. Det er et samarbejde, der har været med til at løfte og udvikle dansk fodbold helt fra DBU’s Fodboldskole og breddeklubberne til de professionelle klubber på øverste niveau, slutter Jakob Jensen.

Du kan se både det danske kvindelandshold og SELECT-bolden i aktion i aften, når Danmark får besøg af de norske kvinder kl. 18:00. Se kampen på DR1.

Timeline

Notifications

Notifikationer