1 min læsningJournalist: Citys kulturbærer fortsætter karrieren i Brasilien

Brasilianske Fernandinho skulle efter sigende fortsætte karrieren i hjemlandet, hvor Athletico Paranaense står klar med en kontrakt til midtbaneslideren.

1 min læsning
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brasilianske Fernandinho har spillet i Manchester City siden 2013, hvor klubben købte ham i Shakhtar Donetsk, hvor han blev købt for knap 300 millioner kroner.

Siden er det blevet til hele 383 kampe i den lyseblå trøje, hvor han også har bidraget med 26 mål og 33 oplæg.

Men nu er tiden i europæisk fodbold slut, hvis man skal tro transferjournalisten Fabrizio Romano, der på Twitter skriver, at Fernandinho skifter til Athletico Paranaense, der til daglig begår sig i den bedste brasilianske liga.

Med kontraktudløb den 30. juni, kan Athletico Paranaense tilknytte den 37-årige Fernandinho på en fri transfer, da brasilianeren selv skulle være interesseret i at fortsætte karrieren i Brasilien.

Med afgangen af Fernandinho menes Manchester City at hente Kalvin Phillips fra Leeds United, der angiveligt skulle være meget tæt på en aftale med Manchester City som erstatning til Fernandinho.

I denne sæson har det dog været en anelse sporadisk med spilletid for Fernandinho, der har spillet 33 kampe for Guardiolas mandskab.

Timeline

Notifications

Notifikationer