2 min læsningAgent: Messi ville have Mané

Havde Messi fået sit ønske opfyldt, var han blevet holdkammerater med Sadio Mané for et år siden.

2 min læsning
Sadio Mané, Bayern München, PSG, FC Barcelona, Lionel Messi.
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter at have tilbragt seks år i Liverpool, skiftede Sadio Mané denne sommer til de sydtyske giganter, Bayern München.

Virkeligheden kunne dog have set noget anderledes ud, hvis Lionel Messi ellers havde fået sit ønske opfyldt.

Ikke nok med, at Lionel Messi og PSG i denne sommer forsøgte at hente den senegalesiske stjerne, så var Messi også opsat på at få Sadio Mané som holdkammerat i FC Barcelona. Det fortæller den nu tidligere Liverpool-stjernes agent, Bacary Cissé, til RMC Sport.

– For et år siden, kunne det være blevet FC Barcelona. Det var Lionel Messi, der foreslog Sadio Mané som en del af den nye aftale, han var ved at forhandle sig frem til med Barca. Han havde givet to navne: Sadio Mané og en argentinsk midtstopper, lyder det fra agenten.

Lionel Messi endte som bekendt med ikke at nå til enighed med Barca om en forlængelse, hvorfor han skiftede til PSG – der altså også var ude med snøren efter Mané denne sommer. Hvorvidt Lionel Messi spillede en rolle i det forsøg, melder historien intet om.

Bacary Cissé får også lige knyttet en kommentar til det spørgsmål, som velsagtens stadig undrer fodboldfans verden over: Hvorfor tog Sadio Mané til Bayern München?

– Bayern er en klub, der ikke behøver en introduktion. De præsenterede os for et spændende projekt, som ingen ville kunne sige nej til.

– Efter seks år i Liverpool, er det mere spændende at spille i Bayern München, hvor der er nye udfordringer. Han vandt alt med Liverpool, og hver dag vågnede han op til de samme ansigter.

Officielt: Bayern München henter Liverpool-stjerne

Og så måske den mest ærlige af alle forklaringerne:

– Og økonomisk, alt er relativt, men ja, nu er Sadio en af de bedste lønninger i Bundesligaen.

Sadio Mané skiftede til Bayern München på en treårig aftale i forrige uge. Her lød prisen angiveligt på omkring 240 millioner kroner, men med klausuler der kan presse beløbet op på 300 millioner kroner.

Timeline

Notifications

Notifikationer