1 min læsningOfficielt: Bayern München henter Liverpool-stjerne

Sadio Mané er netop blevet præsenteret som ny Bayern München-spiller. Her har han underskrevet en treårig aftale med de tyske mestre.

1 min læsning
Sadio Mané
Foto: fcbayern.com

Sadio Mané og Bayern München har i en længere periode været linket sammen. Nu er de to parter blevet enige om en aftale, der holder senegaleseren i Bayern München de næste tre år.

Transfersummen for Sadio Mané menes at løbe op i 240 millioner kroner foruden bonusser og klausuler, der i alt kan bringe beløbet op omkring 300 millioner kroner.

Allerede nu er det Bayern Münchens tredje tilgang i dette transfervindue, da de tidligere har hentet både Ryan Gravenberch og Noussair Mazraoui i Ajax Amsterdam.

Sadio Mané har været en stor succeshistorie i Liverpool. Klubben hentede ham i Southampton i 2016 for 300 millioner kroner. Siden er det blevet til 269 optrædener for Liverpool med 120 scoringer og 48 oplæg til følge.

Foruden de mange kampafgørende aktioner, har Sadio Mané også vundet Premier League og Champions League med Liverpool.

På det personlige plan har Sadio Mané også oplevet pænt med succes i sin Liverpool-tid. Her er han nemlig været topscorer i Premier League og blevet kåret til årets afrikanske fodboldspiller.

Officielt: Darwin Nunez skifter til Liverpool i rekordhandel

Øverst i artiklen kan du nyde alle Sadio Manés scoringer i den forgangne sæson, hvor Liverpool vandt sølv i Premier League.

Timeline

Notifications

Notifikationer