2 min læsningRygte: PSG millimeter fra at sikre sig kæmpetalent på lang aftale

PSG arbejder angiveligt stenhårdt på at få Xavi Simons til at underskrive en lang kontrakt med klubben.

2 min læsning
Xavi Simons, PSG, PSG nye aftale, FC Barcelona, Xavi.
Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den i dag 19-årige Xavi Simons er en af de fodboldspillere, der er kommet frem i fodboldverden med opmærksomhed og sociale medier fra en meget ung alder.

Allerede som helt ung teenager blev han kendt blandt især FC Barcelonas fans, da han dengang tørnede ud for klubbens ungdomshold.

Navnet (Xavi), klubben, talentet og positionen på banen gjorde det da også nærmest umuligt ikke at drage paralleller til den catalanske storklubs nuværende cheftræner, Xavi.

Derfor kom det også bag på de fleste, da det hollandske talent for tre år siden vinkede farvel til den spanske storby og i stedet drog mod Paris.

Siden har det helt store gennembrud ladet vente på sig, men PSG har i stigende grad benyttet sig af den tekniske midtbanespiller som indskifter det seneste halve år, og den franske rigmandsklub har tilsyneladende stor tiltro til, at Xavi Simons kan blive fremtidens mand på midtbanen.

I hvert fald skriver transferjournalisten Fabrizio Romano nu, at PSG er meget tæt på at kunne forlænge med Xavi Simons.

Gareth Bale til MLS? – nu bekræfter han selv

Der skulle her være tale om en lang kontrakt, og den efterfølgende plan for den unge hollænder er at blive udlejet til PSV Eindhoven.

PSG’s nye fodboldrådgiver, Luis Campos, skulle være meget opsat på at få aftalen med det unge stjerneskud i hus så hurtigt som muligt.

Der er ingen meldinger om hverken løn eller varighed af den nye aftale.

Timeline

Notifications

Notifikationer