2 min læsningBundesliga-dansker på vej videre – superligaklub er interesseret

Ved søndagens træning i Mönchengladbach deltog den 22-årige dansker ikke. Der foregår ting i kulissen, melder klubbens cheftræner.

2 min læsning
Andreas Poulsen kan snart være fortid i Mönchengladbach
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Andreas Poulsen har blot opnået en enkelt Bundesliga-kamp for sin klub Mönchengladbach og har mest været lejet ud til andre klubber siden sin ankomst fra FC Midtjylland i 2018.

Senest var den danske venstreback udlejet til FC Ingolstadt i 2. Bundesliga. Men her blev det kun til seks kampe for førsteholdet i løbet af seneste sæson. Nu tyder det på, at Poulsen snart er fortid i Mönchengladbach, skriver mediet gladbachlive.de.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Andreas Poulsens kontrakt med Mönchengladbach udløber til sommer næste år. Men efter danskeren ikke var med til træning søndag, melder klubbens cheftræner om en særlig grund til fraværet.

– Der foregår diskussioner i baggrunden med Andreas Poulsen. Vi må se, hvordan det går derefter, siger Daniel Farke til de fremmødte journalister ifølge gladbachlive.de.

Dansk Bundesliga-stortalent storroses: Han er fræk og selvsikker

Dermed kan vejen være åbnet for et skifte til en ny klub. Og måske en dansk én af slagsen. AaB’s sportschef, Inge André Olsen, har nemlig overfor Tipsbladet tidligere i juni meldt AaB interesseret i venstrebacken.

– Det er en spiller, som er interessant for os, og vi følger hans situation. Han har en aftale med en anden klub, og det må vi respektere, men han er en af flere spillere, som vi kender godt. Alle danske klubber kender ham godt. Det er spilleren, agenten og Borussia Mönchengladbach, der ved, hvad der kommer til at ske. Vi har ikke været i dialog med Gladbach, sagde sportschefen den 9. juni til Tipsbladet.

Om der foregår konkrete snakke mellem AaB og Mönchengladbach, meldte sidstnævntes cheftræner dog ikke noget om. Hovedpersonen selv, Andreas Poulsen, har selv udtalt, at han er åben overfor et skifte hjem til Danmark.

Dansk landsholdsbobler scorer tre mål i 21-0 sejr

I sin tid i Mönchengladbach er det som nævnt kun blevet til en enkelt Bundesliga-kamp for Andreas Poulsen. Lejeopholdene undervejs i kontraktperioden har som nævnt været til FC Ingolstadt, mens det også er blevet til to lejeophold i østrigske Austria Wien.

Timeline

Notifications

Notifikationer