Bundesligaen

Ronaldo til Bayern? Han er en topspiller, men…

Cristiano Ronaldo er rygtet til Bayern München som erstatning for klubbens mangeårige topscorer Robert Lewandowski. Nu melder klubben ud.

Cristiano Ronaldo rygtes til Bayern München
Foto: REUTERS/Ian Walton
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sadio Mané er fornylig skiftet til Bayern München, og nu kan en anden superstjerne være på vej. Manchester United-legenden Cristiano Ronaldo rygtes nemlig på vej af spanske AS.

Rygterne er også kommet frem til det sydtyske, hvor Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, nu forholder sig til portugiseren overfor Sky Sports.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Cristiano Ronaldo meldes villig til at tage skiftet til Bayern Müncen, men selvom den 37-årige angriber ville pynte på de fleste hold, afviser Bayern-sportsdirektøren, at der skulle være hold i rygterne.

– Cristiano Ronaldo er en topspiller med en enestående karriere. Men rygtet, der cirkulerer i øjeblikket, har ikke noget på sig, siger Hasan Salihamidzic til Sky Sports.

Hvis man skal tage sportsdirektørens ord for gode varer, betyder det, at klubben i så fald stadig skal holde øje med eventuelle erstatninger for Robert Lewandowski, der blandt andet meldes på vej til FC Barcelona, som du kan læse mere om herunder 👇🏼👇🏼

Medie: Barca sender bud på flere hundrede millioner mod Bayern München

Cristiano Ronaldo har i den forgange sæson scoret 18 mål i 3o Premier League-kampe for Manchester United. Hvis han ender som arvtager for Robert Lewandowski, kan man prøve at sammenligne med den 33-årige polaks tal, der er endnu mere imponerende. Lewandowski har nemlig scoret hele 35 mål i 34 Bundesliga-kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P