2 min læsningAvis: Spansk storklub vil lokke Mohamed Salah

Mohamed Salah kan meget vel forlade Liverpool til fordel for spansk storklub - især lønnen skulle være afgørende i det mulige skifte.

2 min læsning
Mohamed Salah, Real Madrid, Liverpool, Salah løn, Salah kontrakt, Salah ny klub.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Liverpool overvejer at lade Mohamed Salah gå i Sadio Manés fodspor og forlade Champions League-finalisterne denne sommer. Det skriver den britiske avis, The Sun.

Ligesom tilfældet var det for Sadio Mané, har den 30-årige egypter også kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Liverpool.

Derfor overvejer Liverpools ejere, ifølge The Sun, at acceptere et bud på Salah – hvis det altså er stort nok.

Helt konkret skulle ejerne være klar til at sende Mohamed Salah afsted for intet mindre end 520 millioner kroner.

Avisen skriver videre, at den spanske storklub og Liverpools bødler fra Champions League-finalen, Real Madrid, skulle være en de klubber, der følger tæt med i den anspændte situation i det engelske.

Ligesom Sadio Manés skifte til Bayern München velsagtens har vakt en undren hos mange, virker det måske også en anelse uforklarligt, hvis Salah skulle vælge at smutte fra Liverpool.

Vælger den egyptiske angriber at forlade Liverpool, skulle det angiveligt skyldes noget så simpelt som kroner og øre. Mohamed Salah har således bedt om en ugeløn på 400.000 pund, svarende til lige knap 3,5 millioner kroner.

Medie: Brentford interesseret i endnu en dansk landsholdsspiller

Ifølge The Sun, tjener Liverpool-stjernen lige nu “kun” omkring 2 millioner kroner om ugen. Liverpool skulle dog ikke være interesserede i at “smadre” deres lønstruktur ved at føje sig for Salahs lønkrav.

Real Madrid er angiveligt klar til betale Mohamed Salahs ønskede løn, og mere til, såfremt han kan lokkes fra Liverpool. Den spanske kongeklubs interesse skulle være taget til, efter Kylian Mbappé valgte at forlænge med PSG, til trods for vedvarende rygter om et skifte til Real Madrid.

Timeline

Notifications

Notifikationer