1 min læsningTransferjournalist: Nordsjælland scorer kassen på ung offensivspiller

FC Nordsjælland ser ud til endnu engang at skibe et talent fra Right to Dream akademiet afsted for et stort millionbeløb.

1 min læsning
FCN's Simon Adingra i kamp med AGF's Dawid Kurminowski under superligakampen mellem AGF og FC Nordsjælland på Ceres Arena, Aarhus mandag den 7. marts 2022.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Endnu engang ser FC Nordsjælland ud til at hive et stort millionbeløb hjem på en spiller af egen avl. Denne gang med Premier League som destination.

Ifølge transferjournalist Fabrizio Romano er der en aftale på plads mellem Nordsjællænderne og Brighton Hove & Albion for Simon Adingra, som sender ivorianeren til den engelske sydkyst.

Den 20-årige offensivspiller sendes afsted på en permanent aftale for omkring 60 millioner kroner.

Dermed bliver handlen den fjerdestørste i FC Nordsjællands historie. Kun overgået af salgene af Mohammed Kudus, Kamaldeen Sulemana og Emre Mor.

Adingra er produkt af Right to Dream akademiet og har gjort sig flot til i Nordsjælland-trøjen, siden han i 2020 kom til Danmark.

Ikke god nok til FC Nordsjælland – nu skifter han til superliganedrykker

Tiden i det nordsjællandske har budt på 40 kampe for ivorianeren, hvori det er blevet til 12 mål og fire assists.

Går handlen igennem, skal afrikaneren dog have arbejdshandskerne på, da han i så fald kommer til at kæmpe med store navne som Leandro Trossard om en plads i startelleveren.

Timeline

Notifications

Notifikationer