1 min læsningMedie: Endnu et tyrkisk mandskab jagter Maxsø

Andreas Maxsø har efterhånden været igennem et par transfervinduer, hvor udlandsdrømmen er bristet i 11. time. Nu melder en ny klub sig ind i jagten på Brøndby-anføreren.

1 min læsning
Andreas Maxsø er ombejlet i Maccabi Tel Aviv
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Maxsø har været lidt af en ulykkesfugl på transferfronten. Både i vinterens transfervindue og i sidste års sommervindue var Brøndby-anføreren tæt på endnu et udlandsophold.

Det blev dengang ikke til et skifte til hverken Bordeaux eller FK Rostov, der ellers begge var meget tæt på at hente stopperen, men for Maxsø kan tredje vindue være lykkens vindue.

Andreas Maxsø blev for et par dage siden sat i forbindelse med de tyrkiske storklubber Galatasaray og Besiktas, og nu har en tredje tyrkisk klub meldt sig på banen.

Ifølge det tyrkiske medie Ajansspor har Konyaspor udset sig Brøndby-anføreren som kommende spiller i klubben.

Den tyrkiske klub er angiveligt i gang med at sælge deres stopper til Galatasaray, hvorfor den 28-årige Brøndby-stopper pludselig er interessant som erstatning i midterforsvaret.

Medie: To tyrkiske storklubber ude efter Maxsø

Maxsø har tidligere været i udlandet, da han i 2017 blev solgt fra FC Nordsjælland til netop Tyrkiet.

Her blev det til 22 kampe for Osmanlispor, der nu kendes som Ankaraspor, inden turen gik mod FC Zürich. Siden har Maxsø været forbi KFC Uerdingen, før hjemlandet og Brøndby kaldte i 2019.

En anden Superliga-profil fra forårssæsonen har også været rygtet til Tyrkiet. Læs mere om det her.

Timeline

Notifications

Notifikationer