2 min læsningMedie: Andy Carroll på vej til Champions League-klub

Efter at have sagt farvel til Premier League-fodbold for et år siden, kan den tidligere Liverpool-angriber nu være på vej tilbage til europæisk topfodbold.

2 min læsning
Andy Carroll, Liverpool, Newcastle, Champions League, Club Brugge, Andy Carroll ny klub.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Selveste Andy Carroll kan få kickstartet karrieren, hvor et noget uventet skifte lurer i horisonten.

Ifølge belgiske Het Laatste Nieuws, skulle Andy Carroll befinde sig i Belgien, hvor han lige nu bliver testet for, om han er fit nok til at kunne komme på prøvetræning hos den belgiske storklub, Club Brugge.

Det skulle være Andy Carrolls egen lejr, der har tilbudt den store angriber til Club Brugge, da han har kontraktudløb med West Bromwich.

Det belgiske medie skriver videre, at det ifølge deres oplysninger er usandsynligt, at det skulle ende med en kontrakt til Andy Carrol i Club Brugge.

Club Brügge vandt det belgiske mesterskab, og er derfor sikret at skulle spille gruppespil i Champions League.

Det vakte stor opsigt, da Liverpool hentede Andy Carroll til Liverpool tilbage i 2011.

Handlen kom i hus kort tid efter salget af Fernando Torres til Chelsea, der blev den dengang største handel mellem to engelske klubber – samtidig blev Andy Carroll den dyreste britiske spiller i historien, da Liverpool hentede ham for omkring 300 millioner kroner.

Efter halvandet år var opholdet dog ikke blevet den succes, som hverken klub eller spiller havde håbet og forventet, og efter et lejeophold i West Ham, blev aftalen gjort permanent og Andy Carroll rykkede til London-klubben.

FIFA bekræfter: Kæmpe ændring til VM

Her var han de næste seks år af karrieren, inden han i 2019 røg til Newcastle. Siden fortsatte karrieren i nedadgående retning, da han to år senere, og efter næsten fem måneder som kontraktløs, kom til Reading og få måneder senere skiftede til West Brom – begge klubber holder til i Championship.

Andy Carroll har scoret ni mål i de seneste fem sæsoner.

Timeline

Notifications

Notifikationer