1 min læsningMedie: Superligaklub tæt på kæmpesalg til Premier League

FC Nordsjælland er angiveligt på vej til at score kassen for en af sine angribere, der meldes på vej mod et skifte til Premier League.

1 min læsning
Simon Adingra
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Nordsjælland står med rekorden for det største superligasalg til udlandet, da man i sommer sendte Kamaldeen Sulemana til franske Rennes i en handel til en værdi af omkring 150 millioner danske kroner.

Denne sommer kan der så vente endnu et kæmpesalg for Farum-klubben, da man ifølge det engelske medie The Telegraph er på vej til at sende Simon Adingra en tur til Premier League.

Her melder mediet nemlig, at man skulle være tæt på en handel med Brighton, der sender omkring 52 millioner kroner til FC Nordsjælland, som dermed står til at miste den 20-årige offensivspiller.

 Simon Adingra er oprindeligt fra Elfenbenskysten og har i skrivende stund spillet 40 kampe med 12 mål og fire oplæg til følge for FC Nordsjælland, hvor han til tilbage i januar 2020 fra klubbens akademi Right to Dream Academy i Ghana.

Ifølge mediet skal han i dag torsdag til lægetjek i Premier League-klubben, hvorfor et salg synes at være nærtforestående.

Officielt: FCN-profil skifter til italiensk fodbold

I den forgangne sæson blev det til 21 kampe i Superligaen for Adingra, hvor han scorede seks mål. Mål, der altså nu ser ud til at blive de sidste for FC Nordsjælland for offensivspillerens vedkommende i denne omgang.

Timeline

Notifications

Notifikationer