1 min læsningMedie: Kasper Dolbergs klub jagter rekorddyr spiller i Chelsea

Den franske klub OGC Nice arbejder angiveligt på, at man kan lande en af de helt dyre spillere fra Chelsea i sommerens transfervindue.

1 min læsning
Kepa
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kepa Arrizabalaga skiftede tilbage i sommeren 2018 fra Athletic Bilbao til Chelsea i en handel, der gjorde den spanske målmand til den dyreste keeper i historien.

Siden er spanieren røget bagerst i køen efter den engelske storklubs køb af Édouard Mendy, der ikke har set sig tilbage efter sin ankomst i efteråret 2020.

Det vil OGC Nice nu forsøge at lukrere på, da man ifølge Foot Mercato denne sommer vil jagte en tilgang af Kepa Arrizabalaga.

Kasper Dolbergs franske arbejdsgiver har nemlig netop mistet sit normale førstevalg i buret, da Walter Benítez denne sommer rykker til PSV Eindhoven på en fri transfer efter kontraktudløb. Og her har klubben nu angiveligt identificeret Kepa som den klare førsteprioritet som erstatning.

Dolberg bekræfter agentskifte: Holder fremtidsplanerne åbne

Grundet det store prisskilt skulle OGC Nice dog i første omgang have en forhåbning om, at man kan lande en lejeaftale med Chelsea og Kepa Arrizabalaga, da The Blues i sin tid betalte i omegn af svimlende 80 millioner euro for den i dag 27-årige målmand.

Kepa står i skrivende stund noteret for 123 kampe for Chelsea.

Timeline

Notifications

Notifikationer