2 min læsningOfficielt: Nedrykker henter tidligere Bundesliga-angriber

Vejle Boldklub har onsdag præsenteret en ny angriber til truppen, der tidligere har begået sig i den tyske Bundesliga.

2 min læsning
Richard Sukuta-Pasu
Foto: vejle-boldklub.dk

Vejle Boldklub skal i den kommende sæson spille NordicBet Liga, da klubben som bekendt rykkede ud af Superligaen i den forgangne sæson.

I jagten på en hurtig tilbagevenden til landets bedste række, har klubben onsdag hentet forstærkninger ind til angrebet, da tyske Richard Sukuta-Pasu er ny mand i Nørreskoven.

Det oplyser klubben onsdag på sin hjemmeside.

Den 31-årige angriber er hentet på en fri transfer efter et ophold i SV Meppen fra den tyske 3. Liga, og tilgangen glæder Vejles sportschef Marius Adrian Nicolae.

– En central opgave i indeværende transfervindue er at genskabe en sund og kompetitiv balance i alle kæder, og i den henseende passer Richard Sukuta-Pasu perfekt ind i vores strategiske ambitioner, indleder VB-sportschefen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Som angrebsprofil er Richard gennemprøvet, han har spillet i ligaer og lande, som er sammenlignelige med danske forhold, hvilket minimerer hans integrationstid i Vejle, og jeg er tilfreds med at også han kan se sig selv som et aktiv i vores projekt og i vores bestræbelser på at vende hurtigt tilbage til Superligaen.

Officielt: Silkeborg IF køber back fri i Vejle Boldklub

– Han ankommer med en masse erfaring fra meget konkurrencedygtige ligaer og har i en lang periode formået at score mål, siger Marius Adrian Nicolae.

Richard Sukuta-Pasu har en lang række klubber på sit CV, hvor han tidligere blandt andet har optrådt for Bayer Leverkusen, FC St. Pauli, SK Sturm Graz og VfL Bochum.

Angriberen har 37 bundesligakampe på sit CV, hvor han har nettet en enkel gang. De fleste kampe har han dog spillet i den næstbedste tyske række 2. Bundesliga, hvor han står noteret for 111 kampe med 18 mål til følge.

Timeline

Notifications

Notifikationer