1 min læsningMedie: Zinckernagel misser Premier League – skifter til mesterhold

Selvom Philip Zinckernagel var med til at sikre Nottingham Forest en oprykning i England, så skal danskeren angiveligt ikke med op og spille Premier League i den kommende sæson.

1 min læsning
Zinckernagel
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Philip Zinckernagel var i den forgangne sæson en stor profil for Nottingham Forest med 50 spillede kampe på tværs af alle turneringer, der sikrede klubben en oprykning til Premier League.

Her var danskeren udlejet fra Watford FC, der må en tur ned i Championship, da London-mandskabet modsat Nottingham rykkede ud af Premier League.

Philip Zinckernagels fremtid ligger dog hverken i Premier League eller i Championship, da B.T. onsdag kan afsløre, at den 27-årige dansker er på vej mod et skifte til de græske mestre fra Olympiakos.

Ifølge mediets oplysninger er Watford-danskeren nemlig i øjeblikket på vej til Grækenland for at gennemføre sit skifte.

Her vil Philip Zinckernagel skrive under på en treårig aftale denne onsdag, hvis alle detaljer falder på plads, lyder det.

Philip Zinckernagel fik sit helt store fodboldgennembrud i FK Bodø/Glimt, hvor han i 2021 var med til at sikre klubben det norske mesterskab efter en forrygende personlig sæson med 19 mål og 24 oplæg i 28 kampe. Præstationer, som fik Watford FC til at købe ham efterfølgende.

Highlights: Zinckernagel og Forest slår Huddersfield og er klar til Premier League for første gang i 23 år

Tidligere har Philip Zinckernagel også tørnet ud for en række klubber i Danmark i form af SønderjyskE, FC Helsingør og HB Køge – ligesom han på ungdomsniveau har repræsenteret FC Nordsjælland og F.C. København.

Timeline

Notifications

Notifikationer