1 min læsningSpillerforeningen: Det er ikke den optimale løsning for spillerne

Den danske spillerforening er ikke just glade for løsningen, der gælder udenlandske spillere i Rusland, og kalder den samtidig for en mellemløsning.

1 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Tidligere på dagen kom det frem, at udenlandske spillere nu må suspendere deres kontrakter med russiske klubber uden konsekvenser. Det kan du læse mere om her.

Nu har den danske spillerforening forholdt sig til løsningen, som FIFA meldte ud. På trods krigstilstanden i Ukraine klapper Spillerforeningen bestemt ikke i hænderne over løsningen.

– Vi mener ikke, at det er den optimale løsning for spillerne. Vi havde gerne set, at man fik mulighed for at ophæve sin kontrakt. Den løsning, der er truffet, gør, at spillerne fortsat skal leve i usikkerhed og nu igen skal ind i et forløb, hvor de er ‘udlånt’ et år. Det gør det svært at skabe kontinuitet og en stabil hverdag for spillerne og deres familier, siger Michael Sahl Hansen, direktør i Spillerforeningen.

I hele forløbet har den danske spillerforening været i tæt dialog med kolleger i den internationale spillerforening, FIFPRO.

Udfaldet er dog ikke endt som håbet, peger Michael Sahl Hansen på.

– Samtidig har vi svært ved at forstå, at der skulle gå så lang tid, før man kom frem til denne mellemløsning.

Timeline

Notifications

Notifikationer