2 min læsningMedie: London-klub vil hente Raphinha i Leeds

Leeds' Raphinha har været rygtet til FC Barcelona, men ifølge Sky Sports, så er en Premier League-klub nu også interesseret.

2 min læsning
Raphinha Leeds United Premier League
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rygterne har længe gået på, at FC Barcelona og Leeds-spilleren Raphinha har en aftale om et skifte denne sommer.

Brasilianeren, der har den tidligere Barcelona-spiller Deco som agent, har været sat i forbindelse med catalanerne siden januar transfervinduet og ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, så skulle der også være en mundtlig aftale i mellem de to parter.

Barcas økonomiske problemer har dog gjort det svært for klubben at lukke en aftale, da Leeds angiveligt vil have mellem 60 til 75 millioner euro for den teknisk stærke kantspiller.

Det skulle nu have fået en af de tre store London-klubber i Premier League til at vise interesse i Raphinha. Det skriver Sky Sports tirsdag aften.

Ifølge det engelske medie så har Arsenal nemlig kontaktet Leeds med henblik på en mulig handel. Den 25-årige brasilianer har to år tilbage af sin kontrakt med den engelske traditionsklub og skulle eftersigende ikke være interesseret i at forlænge aftalen oven på den store interesse.

Officielt: Arsenal henter Porto-profil

Arsenal er dog ikke den eneste London-klub, som er interesseret i at tilknytte sig Raphinha denne sommer. Fabrizio Romano melder nemlig også, at både Chelsea og Tottenham skulle have kontaktet Leeds omkring den eftertragtede brasilianer.

Øverst i artiklen kan du se samtlige mål fra Raphinha for Leeds i den forgangne Premier League-sæson.

Raphinha blev i 2020 købt af Leeds for 18,6 millioner euro i franske Stade Rennes. Sidenhen har den 25-årige kantspillet tørnet ud for den engelske klub i 67 kampe, hvori det er blevet til 17 mål og 12 assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer