2 min læsningFCM forlænger med talent og sender ham til Fredericia

FC Midtjylland forlænger aftalen med Valdemar Birksø, og sender ham i samme ombæring til FC Fredericia på en lejeaftale sæsonen ud. Også backtalentet Oliver Olsen gør ham selskab og udlejes fra FC Midtjylland til FC Fredericia.

2 min læsning
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har netop forlænget kontrakten med målmanden Valdemar Birksø, som kommer fra lokalområdet og har fået hele sin fodboldopdragelse hos ‘Ulvene’.

Den 21-årige målmand bliver udstyret med en kontrakt frem til 2027, hvor han i første omgang bliver udlejet til samarbejdsklubben FC Fredericia, der huserer i landets næstbedste række.

Valdemar Birksø har underskrevet en etårig lejeaftale med FC Fredericia efter en sæson, der har været præget af skader og et genoptræningsforløb for den unge keeper.

– Det er altid glædeligt, når en ung spiller fra lokalområdet, der har været gennem hele vores talentsystem, bliver belønnet med en femårig kontrakt. Valdemar har arbejdet stenhårdt gennem sit skadesforløb og er kommet stærkt tilbage, og nu glæder vi os til at se hans udvikling tage fart, siger Svend Graversen til klubbens egen hjemmeside.

Også hos hovedpersonen selv er der glæde at spore oven på en så lang kontraktforlængelse med titelaspiranterne.

– Jeg er super glad for at have skrevet under på en ny kontrakt. Det er et dejligt skulderklap fra klubbens side, og det er betyder meget for mig, at de tror på mig. Jeg er kommet på MCH Arena siden jeg var helt lille, og har været i klubben i mange år, så det er en god følelse, at jeg begynder at nærme mig selv at skulle spille der.

Valdemar Birksø er ikke den eneste FCM’er, der bliver udlejet til FC Fredericia i denne omgang. Også Oliver Olsen, der i den forgangne sæson var udlejet til FC Fredericia, fortsætter en sæson yderligere hos NordicBet-klubben, så lejeaftalen nu løber frem til sommeren 2023.

– Oliver er kommet godt tilbage fra sine to korsbåndsskader og har vist sig bedre og bedre frem i løbet af den forgangne sæson. Nu får han et år mere til at fortsætte udviklingen, hvor det er ambitionen, at han skal blive en profil i Fredericia, siger Svend Graversen.

Timeline

Notifications

Notifikationer