1 min læsningRussisk kontrakt koster polsk spiller VM-deltagelse

Den polske landsholdsspiller Maciej Rybus er blevet fravalgt af sin landstræner til VM i Qatar, da han har skrevet kontrakt med russisk klub.

1 min læsning
Foto: Scanpix/Ritzau

Den rutinerede polske landsholdsspiller Maciej Rybus må begrave alle sine forhåbninger om at skulle præsentere sit land til det forestående VM i Qatar.

Rybus har nemlig valgt at skrive kontrakt med den russiske klub Spartak Moskva, hvilket har medført, at den polske landstræner, Czeslaw Michniewicz, ikke kommer til at udtage ham til VM i november.

Tidligere Barcelona-profil skyldig i skattesvig – idømmes 22 måneders betinget fængsel

Rusland invaderede som bekendt Ukraine tidligere på året, hvilket har været udslagsgivende for landstrænerens beslutning, oplyser det polske fodboldforbund på sin hjemmeside.

– Træneren har informeret spilleren om, at han på grund af sin nuværende klubsituation ikke vil blive indkaldt til septembers træningslejr for landsholdet, og at han heller ikke er i betragtning til at skulle til VM i Qatar.

Den 32-årige forsvarsspiller har ellers været fast mand i den polske trup gennem VM-kvalifikationen, og han har spillet 66 kampe for det polske landshold.

Timeline

Notifications

Notifikationer