1 min læsningRonaldo vil forene to brasilianske legender i spansk oprykkerklub

Den brasilianske Ronaldo vil forene to landsmænd fra henholdsvis Real Madrid og FC Barcelona.

1 min læsning
Marcelo Dani Alves Ronaldo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Valladolid er igen at finde i LaLiga efter klubben sikrede oprykning i den forgangne sæson.

Det bringer dermed nye udfordringer med sig for klubpræsident Ronaldo ‘fenomeno’, der skal forsøge at bide sig fast i den bedste spanske række.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den brasilianske legendes øjne er nu rettet mod forstærkninger, som skal realisere drømmen om, at Valladolid kan bide sig fast i LaLiga – den hjælp skal muligvis komme fra to anerkendte landsmænd.

Ifølge det spanske medie Sport har Ronaldo nemlig sat sig for at forene Real Madrid-legenden Marcelo og Dani Alves, der vel nærmest har samme stjernestatus hos ærkerivalerne fra FC Barcelona.

I løbet af ugen har de to storklubber begge annonceret, at ingen af de to aldrende stjerner fortsætter karrieren hos dem efter sommerferien.

Marcelo kom til Real Madrid i 2007 og året efter blev Dani Alves præsenteret i FC Barcelona, hvor de indtil 2016 var med til at danne ramme om en historisk og dominerende spansk æra.

Medie: Her af FC Barcelonas plan A i sommerens transfervindue – hvis økonomien holder

Marcelo har som bekendt ikke haft en anden arbejdsgiver siden skiftet til Real Madrid, mens Dani Alves’ afsked med Barcelona i 2016 bød på ophold i Juventus, PSG og São Paulo, inden han vendte retur til Camp Nou i november 2021.

Tilsammen har de to brasilianere vundet 46 titler under deres tid i de spanske storklubber, heriblandt otte Champions League-titler.

Timeline

Notifications

Notifikationer