1 min læsningMedie: AGF afviser bud på profil – vil have dobbelt så meget!

På træningsanlægget i Fredensvang løber en ombejlet ung dansk midtbanedynamo rundt, som de norske mestre fra Bodø/Glimt har et godt øje til - og nu har budt på. Men det er blevet afvist prompte af AGF.

1 min læsning
Albert Grønbæk er eftertragtet af Bodø/Glimt
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

AGF har tidligere i dag takket nej til et tilbud fra de norske mestre fra Bodø/Glimt, der ville hente 21-årige Albert Grønbæk til klubben.

Tilbuddet var langt fra godt nok ifølge flere danske mediers oplysninger, og derfor skal der altså markant flere norske kroner på bordet, før den sportslige ledelse hos ‘De Hviie’ vil slippe den dynamiske midtbanespiller.

Bekræftet: Tidligere Vejle-keeper rykker hjem til Tyskland

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Ekstra Bladet meddeler således nu, at Bodø/Glimt havde budt i omegnen af 10 millioner danske kroner. Et beløb, der ifølge deres oplysninger er langt fra det ønskede.

Det østjyske storklub forlanger det dobbelte for Grønbæk, der i seneste sæson spillede 35 kampe for klubben. Det vil sige 30 norske millioner – godt og vel 21 danske millioner.

AGF’s nye arbejdshest: Målet er at blive en profil i klubben

I sommer var Grønbæk ligeledes en eftertragtet spiller hos den danske topklub, FC Midtjylland, der angiveligt bød hele 25 millioner for ham i forbindelse med handlen af Mikael Anderson, der røg til AGF.

Nu tyder alt dog på, at prisen har fået et hak ned for den danske U21-landsholdsspiller, hvor der altså fortsat skal graves dybere hos Bodø/Glimt og andre interesserede klubber, hvis de vil friste ham fri af sportschefen Stig Inge Bjørnebyes klør.

AGF har papir på Albert Grønbæk til udgangen af 2025.

Timeline

Notifications

Notifikationer