1 min læsningRacisme fik Mbappé til at overveje drastisk beslutning

Kylian Mbappé overvejede at stoppe på det franske landshold, fordi han blev udsat for racisme efter EM sidste sommer.

1 min læsning
Kylian Mbappé Racisme Frankrig landshold

Den franske verdensstjerne Kylian Mbappé spillede en afgørende rolle i Frankrigs exit ved EM 2021.

Schweiz var modstanderen i ottendedelsfinalen, hvor PSG-angriberen brændte i straffesparkskonkurrencen, der efterfølgende sendte de forsvarende verdensmestre fra Frankrig ud af turneringen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I et interview med Le Journal Du Dimanche fortæller det franske fodboldforbunds præsident, Noël Le Graët, at Mbappé efterfølgende overvejede at indstille sin landsholdskarriere på grund af det brændte straffespark.

Den udtalelse stemte dog ikke overens med Kylian Mbappés grundlag for at lege med tanken om at vinke farvel til landsholdet.

Mbappé er nemlig gået til tasterne på sin twitter-profil, hvor han forklarer, årsagen bag overvejelserne, som verdensstjernen også har fortalt til Le Graët.

– Jeg har forklaret ham (Noël Le Graët, red.), at det først og fremmest handlede om racisme, og IKKE straffesparket, men han tænkte ikke, at der havde været racisme indblandet, lyder det fra Kylian Mbappé.

Verdens mest værdifulde hold: Se den dyreste startellever

Det fremgår ikke, hvad Kylian Mbappé præcist har været udsat for eller hvorhenne verdensstjernen er blevet udsat for racisme.

Timeline

Notifications

Notifikationer