2 min læsningArsenal-legende langer ud: “Så hold kæft!”

Arsenal-legenden Ian Wright er rasende i kølvandet på fansenes reaktioner på kontraktforlængelsen med Eddie Nketiah.

2 min læsning
Ian Wright, Thierry Henr, Arsenal, Eddie Nketiah.y
Foto: Andrew Yates/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal delte lørdag nyheden om, at man havde forlænget med klubbens 23-årige angriber, Eddie Nketiah.

Isoleret set en glædelig nyhed for klubbens fans, da den unge angriber spillede fra start i sæsonens sidste otte kampe – og det med fem mål til følge. Derudover stod han til at have kontraktudløb denne sommer.

Alligvel har det skabt utilfredshed blandt flere af klubbens fans, da Eddie Nketiah i forbindelse med kontraktforlængelsen også fik et nyt trøjenummer. Her gik han således fra at have spillet med nummer 30 på ryggen, til nu at kunne iføre sig nummer 14.

Lige netop nummer 14, er ikke et hvilket som helst nummer i Arsenal, da det tidligere blev båret af Arsenal-ikonet Thierry Henry.

Flere Arsenal-tilhængere gav i forbindelsen med nyheden udtryk for, at Eddie Nketiah ikke er det historiske trøjenummer værdigt, hvilket nu har fået Arsenal-legenden Ian Wright til tasterne.

– Hvad er et nummer? Hvorfor overhovedet sige noget, når I ikke har noget positivt at sige til vores spillere? I kan ikke kalde jer Arsenal-fans med den slags negativitet. Ville I også have sagt det til Eddies ansigt? Hvis ikke, så hold kæft, skriver Ian Wright således i en kommentar i Daily Mail.

Også den nuværende Arsenal-spiller, forsvarspilleren Gabriel, har været ved tasterne på Twitter. Her lyder det ganske kort:

– Hvordan kan I være så utaknemmelige?

Arsenal forlænger med offensivprofil

Theirry Henry kom til Arsenal i 1999, hvorefter han spillede de næste otte år i klubben med stor succes og var med til at vinde flere titler både personligt og med klubben.

Hvad angår Ian Wright, var han en særdeles målfarlig herre for The Gunners fra 1991 til 1998. Her blev det til 153 mål i 257 kampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer