2 min læsningArsenal forlænger med offensivprofil

Efter at have sluttet sæsonen stærkt af i Arsenal, har klubben valgt at forlænge med den 23-årige angriber.

2 min læsning
Eddie Nketiah, Arsenal, Arsenal forlænger unge angriber.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal har lørdag meddelt, at man har valgt at forlænge med 23-årige Eddie Nketiah. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den unge angriber har været i klubben siden han var 14 år gammel, og sin alder til trods, står han allerede nu noteret for 92 kampe for førsteholdet, siden han fik debut tilbage i 2017.

– Jeg er meget tilfreds med, at Eddie bliver hos os. Han repræsenterer hvad vi står for og alle klubbens værdier. Vi er virkelig glade for, at han har forlænget sin kontrakt, og nu handler det om at komme tilbage til arbejdet og fortsætte med at udvikle det store talent og den store person, vi har i ham, lyder det fra Arsenal-manager Mikel Arteta i forbindelse med forlængelsen.

Efter at have startet på bænken i langt størstedelen af de 21 kampe, som Eddie Nketiah står noteret for i Premier League i den forgangne sæson, sluttede han af med at spille fra start i de sidste otte kamp. Her blev det til fem mål for den 23-årige angriber.

Nketiah har desuden også domineret på de engelske ungdomslandshold, hvor han er den mest scorende spiller nogensinde på U21-landsholdet med 16 mål i 17 kampe.

Eddie Nketiah stod til at have kontraktudløb efter sommerferien, men kan altså nu se frem til at blive i den traditionsrige London-klub. Arsenal oplyser ikke varigheden af den nye kontrakt, men ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, løber den nye aftale mellem parterne frem til sommeren 2027. Nketiah skulle desuden også have afvist klubber fra Premier League og Bundesligaen i processen.

Med kontraktforlængelsen følger også et skifte af trøjenummer. Eddie Nketiah kommer således til at kunne trække i det ikoniske nummer 14 fremover – ligesom Thierry Henry gjorde det i sin tid.

Timeline

Notifications

Notifikationer