2 min læsningAaB-chef afslører: Et lægetjek fra en ny målmand

Inge André Olsen afslører nu, at AaB blot er et lægetjek fra at kunne præsentere en ny målmand i klubben. Flere nye spillere er også på vej ind, lyder det.

2 min læsning
Inge André Olsen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB har denne sommer sagt farvel til målmand Jacob Rinne, der har forladt den nordjyske fodboldklub efter kontraktudløb.

Derfor har man været på jagt efter en ny førstekeeper, og det ser nu ud til at være faldet på plads. Eller næsten.

Inge André Olsen, der er sportschef i AaB, fortæller nemlig nu til lokalmediet Nordjyske, at man er et lægetjek fra at kunne præsentere en ny målmand.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er meget tæt på at være på plads med en ny målmand. Vi er enige, så nu mangler vi bare at få klaret lægetjekket. Vi får at se, om vi får ham klar allerede til mandagens træning, men vi gør selvfølgelig alt for at få det på plads så hurtigt som muligt, siger Inge André Olsen således til Nordjyske og afslører samtidig, at der er tale om en målmand fra udlandet.

– Det er ikke en målmand, vi kender fra Superligaen. Det er en udenlandsk målmand, men jeg må ikke fortælle dig, hvem det er.

Men her stopper det dog ikke. For den norske sportschef fortæller endvidere, at der meget vel kan lande flere nye ansigter i AaB inden for den nærmeste fremtid.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

– Vi nærmer os noget, så jeg bliver overrasket, hvis der ikke sker mere de kommende dage. Der mangler nogle småting, men der er selvfølgelig stadig et forbehold, når spillerne ikke har bestået lægetjekket endnu. Det drejer sig om flere spillere, som vi har arbejdet på i et stykke tid, lyder det fra Inge André Olsen.

AaB spiller sin første kamp i den nye sæson af Superligaen søndag den 17. juli, når man tørner sammen med Viborg FF på Energi Viborg Arena.

Timeline

Notifications

Notifikationer