1 min læsningThorup om Babacar: Havde større ambitioner på hans vegne

Jess Thorup forklarer, at han havde større ambitioner på Khouma Babacars vegne, men FCK-chefen har fortsat tålmodighed med sin angriber.

1 min læsning
Khouma Babacar
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Khouma Babacar blev i januar hentet til F.C. København fra den italienske Serie A-klub Sassuolo for at bringe mål og offensiv pondus til løvernes angreb.

Det blev i forårssæsonen til 14 kampe og tre mål for senegaleseren, der sammen med klubben kunne fejre et dansk mesterskab.

Trods denne triumf afslører Jess Thorup nu over for Tipsbladet, at man havde større ambitioner for angriberen, som man dog fortsat har tillid og tålmodighed med.

– Man kan sige, at hvis man kigger på Babacar og det antal mål, han har lavet, i forhold til de minutter, han har fået, så er det vel godkendt. Jeg tror, at det er det næstbedste eller tredjebedste i Superligaen, målt på mål per minutter på banen, indleder Thorup og fortsætter:

– Men jeg tror helt sikket, at han og vi andre havde større ambitioner på hans vegne. Og det er derfor, jeg siger, at jeg hverken tror, at de eller vi er tilfredse endnu med det, vi har opnået. Men det er altid rart at kigge fremad og håbe, at vi kan løfte det niveau. For det ved vi alle sammen, at det skal vi.

FCK-stjerne afslører: Overvejer et anderledes klubskifte

F.C. København, Jess Thorup og Khouma Babacar indleder jagten på sit titelforsvar søndag den 17. juli, når NordicBet Liga-oprykkerne fra AC Horsens gæster Parken.

Timeline

Notifications

Notifikationer