1 min læsningMedie: Fransk storklub jagter Martin Braithwaite

Martin Braithwaite er angiveligt ønsket i fransk storklub, der derudover vil hente endnu en spiller i FC Barcelona denne sommer.

1 min læsning
Martin Braithwaite
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Martin Braithwaite skal højst sandsynligt ud og lave et klubskifte i sommerens transfervindue, hvis den skal stå på mere spilletid i efteråret i jagten på en plads i Danmarks endelige VM-trup til Qatar.

Nu melder spanske AS, at der er dukket en konkret mulighed op for FC Barcelona-danskeren, idet franske Olympique de Marseille skulle vise interesse for Martin Braithwaite.

Foruden Braithwaite så jagter den franske storklub angiveligt også den franske forsvarsspiller Clément Lenglet, der ikke spås de store fremtidsudsigter i Xavis planer med FC Barcelona-mandskabet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selvsamme medie melder desuden, at den catalanske storklub gerne slipper begge spillere til Marseille, da det vil frigøre en masse lønkroner til nye spillere, som Barca denne sommer jagter.

Martin Braithwaite har tidligere gjort sig gældende i den franske Ligue 1 med stor succes. Her var han således at finde hos Toulouse FC fra 2013 til 2016, hvor han sågar endte med at blive anfører.

Hjulmand advarer Braithwaite: Skal spille klubfodbold for at komme med til VM

Den danske landsholdssangriber har desuden været udlejet i en halv sæson til FC Girondins de Bordeaux i foråret 2018, da han var ejet af engelske Middlesbrough.

Timeline

Notifications

Notifikationer