VM 2026

Hjulmand advarer Braithwaite: Skal spille klubfodbold for at komme med til VM

Kasper Hjulmand indikerer, at Martin Braithwaite har brug for et klubskifte væk fra Barcelona for at få en plads i VM-truppen.

Martin Braithwaite dropper Espanyol-strejke
Foto: REUTERS/Laurence Griffiths

Martin Braithwaite har blot fået spilletid i fire LaLiga-kampe for FC Barcelona i den netop overståede sæson.

Alligevel var den 30-årige angribers navn på Kasper Hjulmands udtagelsesliste til det danske landshold tidligere tirsdag.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det fortsætter han dog formentlig ikke med at være, da den danske landstræner forventer, at Braithwaite får spilletid på klubplan i efteråret, hvis han skal gøre sig forhåbninger om en plads til VM i slutningen af 2022.

– Havde der ikke været et VM forude, var Martin ikke kommet med. Han er faktisk i en rigtig god forfatning, men han skal spille i efteråret. Han kommer ikke med til VM, hvis han ikke spiller i efteråret, lyder det fra Kasper Hjulmand på pressemødet efter udtagelsen blev offentliggjort.

Mellem linjerne indikerer landstræneren dermed, at Braithwaite finder sig en ny arbejdsgiver henover sommeren, da danskerens beskedne spilletid i den nuværende sæson formentlig fortsætter i den nye sæson.

Hjulmand understreger, at han fortæller spillerne sin holdning uden at forlange.

– Flere skal tage nogle valg for at finde den rette hylde. Og det er vigtige valg, som mange af dem skal tage.

Comeback i sigte: Kjær tilslutter sig det danske landshold!

– Det er meget, meget sjældent, jeg siger, at det her synes jeg, du skal gøre. Jeg giver bare mit input på, hvad jeg ser. Det er spillernes egen beslutning, og det er det også med Martin.

Martin Braithwaite kom til FC Barcelona i vinteren 2020. Her har danskeren spillet 58 kampe. Kontrakten med catalanerne udløber i 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P