2 min læsningMedie: Atletico tæt på Bundesliga-profil

Ifølge et belgisk medie, er Atletico Madrid meget tæt på at have sikret sig Axel Witsel til den kommende sæson.

2 min læsning
Axel Witsel ny klub, Dortmund, Axel Witsel Atletico, Bundesliga, LaLiga.
Foto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Atletico Madrid er millimeter fra at kunne præsentere Axel Witsel som ny spiller i klubben. Det skriver det belgiske medie rtbf.

Efter at have været sat i forbindelse med skifte til Los Angeles Galaxy og især Marseille, skulle Atletico Madrid nu have fået overbevist Dortmunds midtbaneprofil om, at han skal en tur til den spanske hovedstad.

Det belgiske medie skriver, at de allerede er nået til enighed om detaljerne i kontrakten, og at det blot er underskriften, der mangler. Axel Witsel skulle være klar til at rykke til Spanien først i den kommende uge.

Mediet skriver videre, at den belgiske midtbanespiller forventes at bestå lægetjekket i Atletico Madrid mandag, inden han præsenteres som ny spiller tirsdag.

Axel Witsel har haft en karriere med ophold på mere eller mindre bemærkelsesværdige adresser, men der har aldrig hersket tvivl om, at han er en fodboldspiller af høj kaliber.

Efter at have slået igennem i hjemlandet for belgiske Standard Liege, røg han i 2011 til Benfica. Herefter gik turen til russiske Zenit, inden han senere tog et smut til Kina, hvor han tørnede ud for TJ Quanjian og TJ Tianhai.

Rygte: Manchester City lader forsvarsspiller gå – ny spiller klar i kulissen

I 2018 gik turen så til Tyskland og Dortmund, hvor han har spillet en stor rolle på den centrale midtbane. Hans nuværende kontrakt løber dog ud med udgangen af juni, og han er derfor på jagt efter en ny arbejdsgiver.

Den 33-årige belgiske landsholdsspiller er noteret for 144 kampe med 13 mål og seks assists til følge fra sin position på den defensive midtbane i Dortmund.

Timeline

Notifications

Notifikationer