1 min læsningOfficielt: Bundesliga-klub henter dansk landsholdsbobler

Så gik skiftet igennem, og den danske venstreback har skrevet under på en to-årig aftale med sin nye klub i Bundesligaen

1 min læsning
Kristian Pedersen skifter til FC Køln
Foto: Reuters/Matthew Childs.

Kristian Pedersen skifter til FC Køln i Bundesligaen på en fri transfer. Venstrebacken har skrevet under på en aftale, der løber til sommeren 2024. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Dermed siger han farvel i Championship-klubben Birmingham City, som han nåede at spille 161 kampe for klubben siden sin ankomst i sommeren 2018

Artiklen fortsætter efter reklamen

Kristian Pedersen har tidligere spillet i tysk fodbold for 1. FC Union Berlin, men det blev dog ikke til kampe i Bundesligaen dengang. Derfor glæder det danskeren endelig at få Bundesliga-minutter i benene i den nys sæson.

– For mig, er det en drøm, der går i opfyldelse, at spille i Bundesligaen. Med Union Berlin endte vi som firer i 2017 (i 2. Bundesligaen, red.) og missede lige nøjagtig oprykning. Derfor glæder det mig efter fire år i England, at denne mulighed i så stor og traditionsrig en klub som 1. FC Køln kommer, siger Kristian Pedersen til sin nye klubs hjemmeside.

Medie: Dansk landsholdsspillers skifte til storklub ryger i vasken

Kristian Pedersen har udover Birmingham og 1. FC Union Berlin spillet for HB Køge hjemme i Danmark. Venstrebacken har fået en enkelt landskamp for Danmark, da han var med i 4-0 sejren mod Færøerne i en testkamp i oktober 2020.

Timeline

Notifications

Notifikationer