2 min læsningDBU og Peter Møller afviser: Vi har ikke løjet – det er latterligt

DBU's fodbolddirektør Peter Møller forsvarer landstræner Kasper Hjulmand efter dansk avis har fremsat nye informationer om Finlands-kampen til EM.

2 min læsning
Peter Møller og DBU forsvarer landstræner Kasper Hjulmand efter nye oplysninger om Finlands kampen til EM
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der er igen kommet fokus på den skæbnesvangre dag, hvor Christian Eriksen fik hjertestop i Parken til EM-kampen mod Finland.

Det er dog ikke selve ulykken, den aktuelle pressedækning handler om.

Weekendavisen skriver nu, at DBU og landsholdet havde flere muligheder på hånden i forhold til at spille kampen mod Finland færdig, og at det ikke kun var de to tidligere fremsatte scenarier – spil kampen færdig nu eller i morgen klokken 12.00.

Avisen skriver, at den har talt med flere anonyme kilder om hændelsesforløbet i minutter efter Eriksens ulykke, hvor der også skulle have været mulighed for at spille færdig søndag aften – altså dagen efter – og sågar helt frem til midt på dagen mandag.

DBU deltager på Folkemødet på Bornholm, hvor Frihedsbrevet forsøgte at få Kasper Hjulmand til at forholde sig til Weekendavisens nye anonyme informationer. Se mere nederst i artiklen.

Fra DBU’s side har Fodbolddirektør Peter Møller dog udtalt sig til Ekstra Bladet, der har fanget ham om sagen.

– Jeg må være ærlig at sige, at jeg grinte lidt, da Jakob Høyer (DBU’s kommunikationschef, red.) fortalte mig om Weekendavisens historie, og jeg har ikke behov for at forsvare mig selv eller unionen, men jeg har behov for at forsvare vores landstræner, siger Peter Møller til Ekstra Bladet.

– Jeg synes, det er så langt ude. Det er en billig omgang. Jeg har mest af alt ondt af Weekendavisens læsere, som skal lægge ører til en historie, der ikke er sand, og jeg har ondt af Asker Hedegaard Boyes (journalist på Weekendavisen, red.) troværdighed, som endnu engang har lidt et knæk, lyder det endvidere fra Fodbolddirektøren til Ekstra Bladet.

Timeline

Notifications

Notifikationer