Tyskland smadrede Italien, mens England blev ydmyget af Ungarn i egen hule

Der var fuld fodboldplade, da fjerde spillerunde i Nations Leagues gruppe tre løb af stablen. Tyskland udraderede de forsvarende EM-mestre, mens Ungarn overraskende ydmygede England på udebane.

Tyskland vandt tirsdag aften 5-2 over Italien på Borussia-Park i Mönchengladbach i Nations League.

Ikke mere end ti minutter inde i kampen modtog Joshua Kimmich bolden i feltet, hvor han med største selvfølgelighed kunne lægge bolden roligt ind under Gianluigi Donnarumma i det italienske mål.

I slutningen af første halvleg begik Inter-stopperen Alessandro Bastoni et noget klodset straffespark, hvorfor Ilkay Gündogan nemt kunne udbygge føringen lige inden pausen.

Italien kom bedre ud fra pausen, men allerede efter 51 minutter gjorde Thomas Müller det til 3-0, da han kom først på en retur.

Ydmygelsen blev total for de forsvarende europæiske mestre, da Timo Werner nemt kunne prikke bolden i mål efter 68 minutter.

Men mere ville have mere, og Italien nåede knapt at give bolden op, før tyskerne og Timo Werner scorede igen blot et minut senere.

I det 78. minut fik Italien dog pyntet en smule, da Wilfried Gnonto reducerede tæt foran mål.

Dybt inde i overtiden reducerede italienerne endnu en gang, da Alessandro Bastoni fik reduceret til slutresultatet 5-2.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Andetsted i gruppe tre i Nations League tog England imod Ungarn. Og her trak Ungarn noget overraskende det længste strå, da de vandt med hele 0-4.

Roland Sallai der til daglig spiller i Freiburg scorede efter 16 minutter. Denne stilling holdt helt til pausen på trods af et stort engelsk pres.

I anden halvleg var kampbilledet det samme. England pressede på, mens Ungarn levede på omstillinger. Og netop en af disse omstillinger blev forvaltet til en scoring, da Roland Sallai nok en gang scorede efter 70 minutters spil.

I det 80. minut kunne forsvarspilleren Zsolt Nagy cementere den engelske hjemmebanefiasko, da han udbyggede føringen til 0-3.

Daniel Gazdag ville også lege med i den engelske nedtur, da han gjorde det til slutresultatet 0-4 kort før tid.