Dansk Fodbold

Medie: Christian Eriksen har afvist Brentford

Christian Eriksen skulle angiveligt have afvist Brentfords tilbud om en kontraktforlængelse, da han ønsker at skifte til en større klub i Premier League.

Christian Eriksen
Flere europæiske topklubber er ude efter Eriksen vFoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sommertid er i fodboldens verden altid lig med rygtetid og klubskiftetid.

Det gælder i den grad også for for den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen, der denne sommer har kontraktudløb med Brentford.

Tidligere har Thomas Frank ikke lagt skjul på, at man fra klubbens side meget gerne ser, at samarbejdet fortsætter på den anden side af sommerpausen. Noget tyder dog på, at dette ikke kommer til at ske.

I hvert fald melder Daily Mail nu, at Christian Eriksen har valgt at takke nej tak til det kontraktilbud, som Brentford er kommet med til danskeren.

Årsagen skulle være, at Christian Eriksen ønsker at lande et tilbud med en større klub i Premier League. Her er klubber som Tottenham og Manchester United tidligere være meldt som bejlere.

Mens Tottenham kan tilbyde muligheden for Champions League i den kommende sæson, kan det samme ikke siges at være tilfældet med Manchester United.

Her skal man nemlig ud og spille Europa League efter klubbens skuffende sjetteplads i den forgangne sæson. Et faktum, der kan stille Tottenham i en bedre position end De Røde Djævle, da Christian Eriksen foretrækker en klub med udsigt til Champions League, melder selvsamme medie.

Medie: Tottenham nærmer sig Højbjerg-konkurrent

Hvis det ender med en retur til Tottenham for Christian Eriksens vedkommende, bliver det samtidig et gensyn med mange tidligere holdkammerater samt Antonio Conte, som danskeren havde i sin tid som Inter-spiller.

30-årige Christian Eriksen har spillet 11 kampe for Brentford i denne sæson, hvor det er blevet til en enkel scoring og fire oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P