3F Superligaen

F.C. København har ansat ny assistenttræner

De danske mestre har ansat Stefan Madsen som ny assistenttræner for Superligaholdet.

F.C. København har fundet sin nye assistenttræner. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

F.C. København har tirsdag offentliggjort, at de har ansat Stefan Madsen som Superligaholdets nye assistenttræner.

Den danske mesterklub måtte for nylig vinke farvel til sin nu tidligere assistenttræner, Ruben Selles, efter han skiftede til Southampton.

Officielt: FCK-assistent lander kæmpejob i Premier League

Stefan Madsen er bestemt ikke et nyt ansigt hos løverne. Han har haft flere forskellige trænerstillinger hos de danske mestre. Og han har allerede prøvet kræfter med stillingen som assistenttræner for Superligaholdet fra sommeren 2019 til efteråret 2020.

Cheftræner, Jes Thorup, er også mere end tilfreds med ansættelsen af sin nye assistent.

– Vi er meget glade for, at Stefan har sagt ja til at blive en del af førsteholdsstaben igen. Vi kender ham indgående og han kender klubben, kulturen og alle omkring holdet, så det er plug and play,” siger Jes Thorup til klubbens hjemmeside.

Stefan Andersen har også tidligere trænererfaring med samtlige ungdomshold i KB- og FCK-regi fra U12 til U19-holdene. Også det glæder Thorup.

– Stefan er en særdeles talentfuld træner, der først og fremmest er fagligt rigtigt stærk. Som ekstra lag ovenpå det, har han en stor indsigt i vores unge spillere og transitionen fra talentafdeling til førsteholdet, hvor han vil bidrage med en masse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P