International Fodbold

Landstræner om Lukakus fremtid: Han skal igen føle sig afgørende

Den belgiske landstræner, Roberto Martinez, fortæller, at det er afgørende for Romelu Lukakus klubvalg, at han igen kommer til at spille en nøglerolle.

Romelu Lukaku kan meget vel være på vej væk fra Chelsea. Foto: Scanpix/Ritzau.

Romelu Lukaku kan meget vel ryge til en anden klub i dette transfervindue, efter belgieren har haft en noget uforløst comeback-sæson i Chelsea, hvor det kun er blevet til otte scoringer i Premier League.

Den belgiske landstræner, Roberto Martinez, der har fornøjelsen af at træne angriberen, når han er på landsholdstjeneste, fortæller, at det er altafgørende for Lukakus klubvalg, at han igen får en nøglerolle.

Officielt: Real Madrid henter franskmand i kæmpehandel

– Han savner at føle sig afgørende for et hold og nyde at spille fodbold, fortæller Roberto Martinez ifølge Evening Standard og fortsætter.

– Jeg er sikker på, at han træffer den rigtige beslutning denne sommer, når han bestemmer sig for, om han bliver i Chelsea, eller om han vil prøve sig af i en anden klub.

Selvom Lukaku allerede er blevet rygtet til mange forskellige storklubber, fylder angriberens fremtid ikke det store i den belgiske landsholdslejr, fortæller Martinez.

– Vi tager spekulationerne om Lukakus fremtid temmelig roligt. Jeg er med på, at det er et emne, der fylder meget i medierne. Men lige nu prøver han bare at blive sin skade kvit. Det er, hvad der fylder mest.

Den belgiske stjerne måtte lade sig udskifte med en ankelskade efter 27 minutters spil, da Belgien tabte 1-4 på eget græs til Holland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P