Dansk Fodbold

Højbjerg om Eriksens fremtid: Tror ikke, han mangler muligheder

Pierre-Emile Højbjerg føler sig overbevist om, at Christian Eriksen har masser af valgmuligheder, når han skal sætte sin underskrift på den næste kontrakt.

Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Premier League, Tottenham, eriksen klub.
Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Manchester United, Tottenham, Newcastle, West Ham, Everton og selvfølgelig også Brentford.

De klubber, og sikkert flere til, overvejer og undersøger angiveligt muligheden for at få Christian Eriksens underskrift, når hans nuværende kontrakt med Brentford løber ud den 30. juni.

Landsholdskollegaen Pierre-Emile Højbjerg medgiver da også, at Christian Eriksen næppe skal frygte at stå som arbejdsløs på den anden side af sommerferien.

– Som alle jo ved, så er han herre over sin egen fremtid, og det mestrer han jo ganske fint. Han skal også have ro til at finde ud af, hvad der er det næste skridt for ham, forklarer Højbjerg ifølge B.T. og tilføjer:

– Men jeg tror ikke, det er muligheder, han mangler.

Pierre-Emile Højbjerg er med årene blevet en fast bestanddel af startelleveren på det danske landshold, hvor han og Christian Eriksen efterhånden har spillet mange kampe sammen.

Den danske midtbanemotor fortæller da også ifølge B.T., at han ikke ville have noget imod at blive holdkammerat med Christian Eriksen på klubplan, hvor han i øvrigt mener det er en selvfølge, at hans landsholdskollega ville passe ind.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P