Premier League

Medie: Manchester United og Chelsea jagter samme spiller i Holland

Manchester United og Chelsea øjner denne sommer angiveligt den samme midtbanespiller, som til dagligt tørner ud for PSV Eindhoven.

Ibrahim Sangaré
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et for mange ukendt navn kan denne sommer være på vej mod et stort skifte til Premier League, hvor Manchester United og Chelsea angiveligt jagter en underskrift.

Der er tale om den 24-årige defensive midtbanespiller Ibrahim Sangaré, der til dagligt tørner ud for PSV Eindhoven og på landsholdet for Elfenbenskysten.

Det melder Sky Sports i hvert fald, der også skriver, at hollandske medier tidligere har berettet om interesse fra Liverpool og Newcastle United.

Den ivorianske landsholdsmidt skulle have en frikøbsklausul på 35 millioner euro i sin nuværende kontrakt med den hollandske storklub, men om de to engelske giganter skulle være villige til at indløse denne, melder historien intet om.

Til gengæld skulle Manchester United denne onsdag også have sendt et formelt bud afsted mod Barcelona, hvor man jagter en anden central midtbanespiller. En historie, du kan læse nedenfor.

Medie: Manchester United har budt på Barca-hollænder

Ibrahim Sangaré skiftede i efteråret 2020 til PSV Eindhoven fra franske Toulouse FC, hvor han i det hollandske i skrivende stund står noteret for 88 kampe, fem mål og seks oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P