LaLiga

Barcelona tilbyder gylden mulighed til fans: Hold dit bryllup eller spil en kamp på Camp Nou

FC Barcelona har offentliggjort, at det er nu er muligt at fejre store begivenheder eller spille en fodboldkamp på det ikoniske stadion.

FC Barcelona Camp Nou
Foto: commons.wikimedia.org

De fleste fodboldfans har drømt om at spille på nogle af de største fodboldstadions i verden.

Den drøm kan nu blive til virkelighed, hvis du holder meget af FC Barcelona og deres legendariske stadion, Camp Nou.

Den spanske storklub har nemlig offentliggjort på deres hjemmeside, at det nu er muligt at spille en fodboldkamp på det store stadion, hvor der er plads til hele cirka 99.354 tilskuere. Derudover er det også muligt at holde større arrangementer som bryllupper eller fødselsdage.

Journalist: Xavi har kontaktet argentinsk landsholdsspiller

Prisen for en kamp på Camp Nou er dog ikke billig. Prisen lyder nemlig ifølge SPORT på 300 euro per person, altså det der svarer til omkring 2.200 kroner. Dermed vil en kamp mellem 11 mod 11 koste op til 48.400 kroner.

Prisen indeholder heldigvis ikke kun en kamp på det storslåede stadion. De 300 euro inkluderer nemlig også et professionelt setup omkring kampen, hvor man vil få lov til at klæde om i en af klubbens omklædningsrum på Camp Nou. Ligeledes vil man træde ind på banen via den samme tunnel som spilleren, mens man også får tildelt 15 minutters opvarmning inde på banen.

Når kampen så begynder, så vil man være garanteret minimum 40 minutters kamp, hvor der vil være en lægestab til rådighed i tilfælde af skader, mens der også vil være trænere og dommere, så oplevelsen vil føles så professionel som muligt.

Derudover vil det også være muligt at invitere venner og familie ind på stadionet for at overvære den storslåede kamp for 30 euro, svarende til 223 kroner. Her vil både tilskuerbilletterne og spillerbilletterne også inkludere en stadion- og museumsrundtur på Camp Nou.

Medie: Barca smider håndklædet i ringen – nu kan han forlade catalanerne!

Det er dog ikke kun fodboldkampe, man kan arrangere på FC Barcelonas hjemmebane. Det er nemlig også muligt at fejre sit bryllup på det enorme stadion, hvor man kan leje en loge med plads til mellem 25-50 personer for 1.600 euro, altså 11.900 kroner.

Til den pris er der inkluderet bestik, tallerkner, glas, rengøring og en værtinde, men vil man også have mad og drikke med i pakken, bliver prisen en anden.

Er en loge ikke nok, så kan man også komme helt ind på grønsværen, hvor man kan få opstillet et telt med plads op til 300 gæster. Her er prisen naturligvis en anden, da man skal punge ud med 96.700 kroner – endnu engang uden mad og drikke.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P