Dansk Fodbold

Fejl førte til østrigsk mål og råberi mellem danske landsholdsstjerner: Vi var lidt uenige

Hverken Joachim Andersen eller Kasper Schmeichel så alt for gode ud i situationen der førte til Østrigs udlignende mål - nu sætter den danske midtstopper ord på episoden.

Danmark-Østrig, Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, danske landshold.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Spillet på banen var langt fra det bedste vi har set fra det danske landshold, da de sent mandag tørnede sammen med Østrig på Ernst Happel Stadion i Wien.

Særligt situationen ved Østrigs udlignende 1-1-mål var langt fra prangende. Her var det Joachim Andersen og Kasper Schmeichel, der kom i fokus.

Efter et kort målspark fra Kasper Schmeichel, fik de østrigske spillere sat danskerne under pres. Alligevel insisterede danskerne på at spille sig ud af presset.

Efter en lidt forkølet tilbagelægning fra Joachim Andersen til Kasper Schmeichel, fik den danske keeper ikke sparket bolden ud af kommunen, og så stod der pludseligt 1-1.

Efterfølgende kunne man se de to danskere mundhugges med råb og gestikuleren.

– Jeg kan ikke lige huske, hvad han råber. Men jeg tror, at vi var lidt uenige om situationen. Det sker i fodbold nogengange. Jeg synes én ting, og han synes noget andet, sagde Joachim Andersen efter kampen ifølge B.T..

Den danske midtstopper fortalte videre, at han ikke havde fået snakket med Kasper Schmeichel endnu, men at der var “godt humør på” inde i omklædningsrummet.

Campo mener: Hjulmand kan skifte Peter Plys ind, og så scorer han

Danmark endte som bekendt med en 2-1-sejr, efter Jens Stryger Larsen kom ind fra bænken og bragede sejrsmålet over i det lange hjørne.

Det danske landshold skal nu forberede sig på at tage imod Kroatien fredag den 10. juni, når Danmarks VM-bødler fra 2018 gæster Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P