Frankrig og Kroatien delte i Split. Jævnbyrdigt og jævnt kedeligt

I den anden kamp i Danmarks Gruppe 1 i Nations League jagtede Frankrig og Kroatien første sejr. Det startede som en søvndyssende affære, hvor spændingen først kom mod slutningen.

Adrien Rabiot sikrede den fransk sejr på 1-0 mod Kroatien

VM-finalisterne fra 2018, Kroatien og Frankrig, skuffede begge med nederlag i første runde af Nations League i Danmarks Gruppe 1 fredag aften.

Mandag dystede de to mandskaber så om de tre point i anden runde, hvor Frankrig længe lignede en vinder, men hvor Kroatien på straffespark sikrede sig et 1-1 resultat.

Mens der var strømsvigt på stadion i Østrig, hvor Danmark måtte vente i halvanden time på at komme igang med sin kamp, så virkede det lidt som om, at spillerne ikke var kommet helt i stødet fra starten af på Stadion Poljud i Split.

Første halvleg var meget lige og ingen af holdene formåede at tage føringen. Tættest på var Frankrig, der scorede på en stikning i dybden, hvor der efterfølgende blev dømt offside af VAR, og franskmændene var bedst i de første 45 minutter.

I anden halvleg fandt de to hold vejen til målet, og efter 52 minutters spil scorede Adrien Rabiot til 0-1 på en flot aflevering ned i bagrummet på det kroatiske forsvar, og Didier Deschamps, der var tilbage på bænken hos Frankrig, fik lidt oprejsning ovenpå en hård uge.

Fransk landstræner forlader landsholdslejr af private årsager: Kan misse Danmark-kamp

Inden opgøret blev fløjtet af, så han sit hold tage mere og mere fat om kampen, indtil hjemmeholdet overraskende bragte balance i regnskabet.

En offside blev tilbagekaldt af VAR, hvorefter dommer Guida dømte straffespark, som Hoffenheims Andrej Kramaric sikkert omsatte til scoring.

Kampen endte 1-1 og stillingen i Nations Leagues Gruppe 1 i Liga A ser sådan her ud: