Europæisk Fodbold

Medie: Manchester United melder sig ind i kampen om Benfica-angriber

Den 22-årige angriber Darwin Nunez, der slår sine folder i Benfica, har været rygtet til Liverpool, men nu melder også Manchester United sig ind i kampen om hans underskrift.

Darwin Nunez mangler kun et bestå et lægetjek i Liverpool
Foto: Scanpix/Ritzau.

26 scoringer og fire oplæg i 28 optrædener.

Det er, hvad Benfica-angriberen Darwin Nunez præsterede i den portugisiske liga i den forgangne sæson.

Uruguayaneren nettede samtidig seks gange i denne sæsons udgave af Champions League, og det har ikke så overraskende vakt interessen hos mange europæiske storklubber.

Ukraine har flag fra slagmarken med i omklædningsrum inden skæbnekamp

Ifølge det engelske medie The Independent har Liverpool længe været interesseret i at hente Nunez til Premier League, men de skal nu duellere mod Manchester United i kampen om den ombejlede angriber.

Nunez er til gengæld ikke just gratis, da han har et estimeret prisskilt på 100 millioner pund, eller hvad der svarer til godt 870 millioner danske kroner. Manchester Uniteds nye træner Erik ten Hag skulle ifølge The Independent være villig til at lade Andreas Pereira indgå i en byttehandel for at få et afslag i prisen med den portugisiske klub.

Nunez kom til Benfica fra spanske Almería tilbage i 2020, og han har også nået at repræsentere det uruguayanske landshold 10 gange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P