International Fodbold

Italiensk stortalent lavede oplæg fem minutter inde i landsholdsdebut: Det hele er gået så stærkt

Den 18-årige italiener Wilfried Gnonto skulle bare bruge fem minutter på at gøre sig bemærket, da han med et oplæg i sin landsholdsdebut satte europamestrene på sejrskurs mod Tyskland i Nations League.

Wilfried Gnonto gjorde et imponerende indhop i kampen mod Tyskland. Foto: Scanpix/Ritzau.

Wilfried Gnonto fik en ualmindelig flot landsholdsdebut for Italien, da de lørdag aften spillede 1-1 mod Tyskland i Nations League.

Gnonto, der til daglig spiller for den schweiziske klub FC Zürich, blev indskiftet og fik sin landsholdsdebut i det 65. minut, og han skulle blot bruge fem minutter på at udmærke sig for europamestrene.

Oprydning i Tottenham: Vil sende stor signing ‘hjem’ igen

Med et hårdt og præcist indlæg serverede Gnonto bolden til sin umarkerede landsmand Lorenzo Pellegrini, som ganske nemt kunne sende bolden i netmaskerne til 1-0. Tyskerne kom dog hurtigt tilbage i kampen, der endte 1-1.

Gnonto fortalte efter kampen til det italienske medie RAI Sport, at han også føler, at han har udnyttet chancen til fulde, som Roberto Mancini har givet ham.

Det har været en hård og lidt underlig uge, men Mancini gav mig chancen i dag, og jeg føler helt sikkert, at jeg har levet op til forventningerne, fortalte det 18-årige talent grinende og fortsatte.

– Det hele er gået meget stærkt, så jeg prøver efter bedste evne at suge indtrykkene til mig og nyde hver enkelt træning og kamp, for det er et privilegie at være her i landsholdstruppen.

Det bliver spændende at se, om Mancini igen giver Gnonto chancen i Italiens næste kamp i Nations League, når de tirsdag møder Ungarn, som mod forventning fører puljen efter deres sejr mod England.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P