Premier League

Medie: Liverpool diskuterer personlige vilkår med mulig Mané-afløser

Liverpool er angiveligt i forhandlinger med Bayern München-stjerne, der er udset til at erstatte Sadio Mané.

Serge Gnabry
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere er det kommet frem, at canadiske Jonathan David fra franske Lille skulle være i spil som afløser for Sadio Mané, men nu skulle klubben angiveligt også være i dialog med et helt andet navn.

For mediet Anfield Central erfarer, at Meyerside-klubben skulle være i forhandlinger med Serge Gnabry fra Bayern München om et muligt skifte til Anfield.

Her skulle Premier League-klubben allerede have diskuteret tyskerens personlige vilkår med Gnabrys agent, hvorfor et skifte kan komme på tale.

Den 26-årige tyske landsholdsspiller har kontrakt med Bayern München for endnu en sæson, men netop derfor er det ved at være sidste chance, hvis de sydtyske giganter skal have penge på bordet for en eventuel handel.

Klub og spiller kan nemlig ikke blive enige om vilkårene for en kontraktforlængelse i Bayern, lyder det.

Tidligere Liverpool-profil lander sit første cheftrænerjob

Skulle Liverpool og Serge Gnabry til gengæld nå til enighed, kan det meget vel ende med, at Gnabry og Mané dermed bytter klubber og erstatter hinanden i henholdsvis Bayern München og Liverpool.

Serge Gnabry har tidligere stiftet bekendtskab med engelsk fodbold, hvor han har repræsenteret Arsenal og West Bromwich Albion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P